Jak vybrat knedlíky.Tajemství od specialistů Roskachestvo

Specialisté ruského systému jakosti sdíleli, jak vybrat nejlepší knedlíky, kolik je možné jíst bez poškození postavy a jak správně skladovat produkt.

Obsah

Které knedlíky je lepší zvolit?

Nejprve se doporučuje věnovat pozornost složení výrobku.Ideální produkt by měl obsahovat pouze sedm ingrediencí ve formě mletého masa, cibule, soli, pepře, mouky, vody a vajec.

Podle odborníků je lepší obejít výrobky, které obsahují slovo „koření“, protože to může znamenat přidání všech druhů látek zvyšujících chuť a aroma.Knedlíky by také neměly obsahovat vlákninu nebo škrob.

Kategorie ravioli

Specialisté rozdělili polotovar do několika kategorií v závislosti na procentuálním podílu masa v připraveném masu:

  • kategorie „A“ - 80% a více;
  • kategorie „B“ - 60%;
  • kategorie „B“ - 40%;
  • kategorie „G“ - od 20%;
  • kategorie „D“ - méně než 20%.


Hovězí a vepřové maso v těchto knedlících se nahrazuje kořením, cibulí a vedlejšími produkty živočišného původu.Pokud pečlivě sledujete svou postavu, pak část hotovéhoprodukt by neměl mít více než 10 kusů (150 g), což je 300 kiloklorů.Odborníci také poznamenávají, že se nedoporučuje používat přísady, jako je majonéza, olej, tuková zakysaná smetana.

Jíte knedlíky?
)
Výsledky
Načítání ...